hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Bemutatjuk a városnézéshez, vadászathoz, horgászathoz és kiránduláshoz kifejlesztett Levenhuk kétszemes távcsöveket

11.11.2017

A Levenhuk széles választékában könnyedén megtalál bármilyen típusú kétszemes távcsövet. Belépőszintű felhasználók és magas igényű felhasználók részére egyaránt készítünk optikai eszközöket, valamint azok számára is, akik szakmai területen szeretnék használni a berendezéseket. Az univerzális kétszemes távcsövek két nagy kategóriára oszthatók: tetőélprizmás kialakítású (Karma, Karma PLUS és Karma PRO) és Porro-prizmás kialakítású (Sherman, Sherman PLUS és Sherman PRO).

Minden Karma kétszemes távcső modern tetőélprizmás kialakítású, és BaK-4 üvegből készült, bevonatolt optikai elemekkel rendelkezik. A Karma PLUS és Karma PRO modellek ellenállnak a vízbeszivárgás és párásodás ellen. Az egyes termékcsaládokba számos, különböző nagyítású és objektív-átmérőjű modellek tartoznak. A választék között bármilyen feladat megoldására talál alkalmas kétszemes távcsövet.

A Sherman termékcsaládba tartozó megbízható, univerzális kétszemes távcsövek olyanok számára készültek, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni. Ezek a kétszemes távcsövek vízállóak, nitrogénnel telítettek, nagy teljesítményűek és nagy rekesznyílású kialakítást kaptak. Az optikai elemek BaK-4 üvegből készültek, több rétegben bevonatoltak és széles látómezőt nyújtanak.

A Levenhuk Atom kétszemes távcsövekre különösen érdemes odafigyelni. Ha megbízható és jól működő optikai eszközt keres megfizethető áron, vessen egy pillantást erre a termékcsaládra. A kétszemes távcsövek optikai elemei bevonatolt BK-7 üvegből készültek, a ház pedig gumírozott felületet kapott. A termékcsaládban klasszikus, turistáknak kifejlesztett modellek, vadászok számára kialakított, széles látómezejű modellek, valamint a kirándulás szerelmeseinek nagy teljesítményű kétszemes távcsövek is találhatók.

A Levenhuk kétszemes távcsövek ebben a részben tekinthetők meg.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.