hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Új Levenhuk Sherman Base kétszemes távcsövek – optikai eszközökből álló termékcsalád vadászok, horgászok és utazók számára

16.11.2017

A Levenhuk büszkén mutatja be vadonatúj, terepi megfigyelésekhez kifejlesztett kétszemes távcsövekből álló termékcsaládját. A Levenhuk Sherman Base kétszemes távcsövek kényelmes és megbízható optikai eszközök; tökéletesen teljesítenek még kedvezőtlen fényviszonyok és szélsőséges időjárási viszonyok mellett is. A termékcsaládon belül öt különböző modell kapható.

Levenhuk Sherman BASE kétszemes távcsövek – klasszikus, Porro-prizmás modellek BaK-4 üvegből készült, teljesen és több rétegben bevonatolt optikai elemekkel. Ezek az egyszerű kétszemes távcsövek hasznos és megbízható eszközök. Legyen épp napsütétes idő, vagy szomorkás, esős nap, minden esetben éles és részletgazdag képet nyújtanak. A tartós alumínium ház vízálló, így nem engedi beszivárogni a vizet. A ház nitrogénnel van feltöltve, ezáltal megakadályozza a lencse bepárásodását. A termékcsaládban egyaránt találhatók kompakt modellek, valamint 50 mm-es lencseátmérővel rendelkező, masszív kétszemes távcsövek is. Az ide tartozó összes kétszemes távcső háromlábú állványra szerelhető. A Levenhuk Sherman Base termékcsalád tökéletesen alkalmas horgászathoz, vadászathoz, túrázáshoz és más tevékenységekhez.

A Levenhuk Sherman Base termékcsaládba tartozó összes kétszemes távcső:

 • Levenhuk Sherman BASE 8x32 kétszemes távcső
 • Levenhuk Sherman BASE 8x42 kétszemes távcső
 • Levenhuk Sherman BASE 10x42 kétszemes távcső
 • Levenhuk Sherman BASE 10x50 kétszemes távcső
 • Levenhuk Sherman BASE 12x50 kétszemes távcső
 • Minden Levenhuk kétszemes távcső megtalálható ezen az oldalon.


  Feliratkozás a hírlevélre


  Iratkozz fel ingyenesen!

  Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

  Iratkozz fel ingyenesen!
  E-mail cím: 
   Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
  Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.