hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

A csillagászati megfigyelésekre tervezett Levenhuk Bruno PLUS kétszemes távcsövek új sorozata

16.11.2017

Örömmel mutatjuk be a Levenhuk kétszemes távcsövek új sorozatát. Ismerje meg a Levenhuk Bruno PLUS távcsöveket - nagy teljesítményű kétszemes távcsövek, melyeket a csillagászati megfigyelésekre terveztünk! Ezekkel a távcsövekkel elérhet akár a csillagokig és felfedezheti az Univerzum minden rejtelmét. Az új darabok már elérhetőek.

A Levenhuk Bruno PLUS kétszemes távcsövek igényes felhasználók számára készült, kiváló minőségű optikai eszközök. Az optikai elemek a klasszikus Porro-prizmákból, több rétegben bevonatolt, BaK-4 típusú lencsékből és ötrészes szemlencsékből állnak. A többféle csúcstechnológiás eljárás lehetővé teszi, hogy a kétszemes távcsövek tiszta, éles körvonalú, természetes színű, torzításmentes képeket hozzanak létre. Mindegyik Levenhuk Bruno PLUS kétszemes távcső háromlábú állványra szerelhető és zord időjárási körülmények között is használható. Az alumíniumból készült ház nitrogénnel van megtöltve és megakadályozza, hogy víz kerülhessen az eszköz belsejébe. Az Ön kényelmének érdekében a távcsövek kivitelezése lehetővé teszi, hogy beállíthassa a tekerhető szemkagylókat, a pupillatávolságot, valamint a jobb szemlencse dioptriáját.

Új darabok:

 • Levenhuk Bruno PLUS 15x70
 • Levenhuk Bruno PLUS 20x80

 • Feliratkozás a hírlevélre


  Iratkozz fel ingyenesen!

  Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

  Iratkozz fel ingyenesen!
  E-mail cím: 
  Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
  Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.