hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Új különleges ajánlat a Levenhuk vásárlóknak

25.01.2018

Örömmel mutatjuk be Önnek a Levenhuk online áruházának új különleges ajánlatát! Ne szalassza el a lehetőséget és szerezze meg új tartozékunkat, a kétszemes távcsövekhez és kamerákhoz használható Levenhuk FS10 úszó pántot, amit AJÁNDÉKBA adunk, ha Levenhuk Sherman kétszemes távcsövet vásárol!

A Levenhuk FS10 úszó pánt rendkívül hasznos tartozék vízközeli megfigyelésekhez. Ha véletlenül beleejti optikai eszközét a vízbe, a Levenhuk FS10 úszó pánt nem engedi elmerülni, így könnyedén ki tudja venni a vízből. A Levenhuk FS10 úszó pánt egy világos és könnyen észrevehető tartozék, így nem kell attól félnie, hogy elveszíti távcsövét vagy kameráját a folyón vagy terepen. A Levenhuk FS10 úszó pánt segítségével a vállán viheti optikai eszközét, így kezei szabadon maradnak.

Ne szalassza el különleges ajánlatunkat, és vásároljon magas minőségű Levenhuk Sherman kétszemes távcsövet Levenhuk FS10 úszó pánttal. Ezen az oldalon további lenyűgöző Levenhuk optikai termékekkel kapcsolatos különleges ajánlatokat talál.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.