hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A Levenhuk is részt vesz a 2018-as Kids' Time kiállításon Lengyelországban

29.01.2018

Kedves Vásárlónk!

Örömmel értesítjük, hogy vállalatunk a Kids' Time kiállítás résztvevői között szerepel. A kiállítás Kielce városában, Lengyelországban kerül megrendezésre 2018. február 21-23. között.

A Kids' Time egyike a játékokat és gyermekeknek kifejlesztett termékeket bemutató legígéretesebb és leggyorsabban terjedő kiállításoknak. Ebben az évben az esemény még több résztvevőt és vendéget vonzott: 17 országból körülbelül 500 vállalat fogja bemutatni termékeit és legújabb fejlesztéseit.

Kiállítási standunknál számos különböző teleszkóppal, mikroszkóppal, kétszemes távcsővel, valamint az ifjú tudósok és természetkedvelők számára kifejlesztett könyvekkel találkozhat. Ezen kívül olyan, kifejezetten gyermekek számára kialakított optikai berendezésekből álló, speciális termékvonalakat is bemutatunk, mint a Levenhuk LabZZ. Ezek az eszközök könnyű műanyag anyagból készültek, amelyeket teljes biztonsággal használhatnak még a fiatalabb gyermekek is.

A kiállítás során szeretnénk megismertetni vásárlóinkkal a Levenhuk, Bresser és Meade márkákat, bemutatni az optikai eszközök gyakorlati működését, valamint terveink között szerepel még európai forgalmazói hálózatunk bővítése is.

Nagyon sok szeretettel várjuk a B63. számú standnál.

Időpont: Február 21-23.

Cím: Kielce Trade Fairs, ul. Zakładowa 1, 25-672 Kielce, Lengyelország


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.