hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

2 tétel (358 980 Ft Áfával)
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Különleges ajánlat a Levenhuk online áruházában

31.01.2018

Örömmel tájékoztatjuk új, különleges ajánlatunkról – amennyiben Levenhuk Levenhuk LabZZ D1, LabZZ T1, LabZZ T2 vagy LabZZ T3 teleszkópot vásárol, egy kisméretű, kiváló Levenhuk DC45 iránytűvel KAP AJÁNDÉKBA! Nagyszerű kellék egy minőségi Levenhuk gyerekteleszkóphoz! A gyermek megtanulja, hogyan igazodhat el a térképen, így minden esetben, még sötétben is megtalálja a helyes irányt. Egy iránytű nagyon hasznos kelléke a csillagászati megfigyeléseknek. Gyorsan és egyszerűen megtalálható vele az Északi-sark, így a csillagtérkép alapján pontos megfigyelések végezhetők. Éljen ezzel a megtakarítási lehetőséggel, és jusson hozzá egy hasznos kellékhez ingyen!

További izgalmas különleges ajánlatok ezen az oldalon találhatók.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.