hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Új Levenhuk S sorozatú mikroszkópok és hasznos kiegészítők tapasztalt mikrobiológusoknak

16.02.2018

Bemutatjuk az új, kifejezetten a mikrovilág kezdő felfedezőinek kifejlesztett iskolai mikroszkópunkat – a Levenhuk 5S NG és Levenhuk 7S NG modellt. Az optikai elemek üvegből készültek; a váz pedig masszív fémből. Ezek az optikai mikroszkópok megbízhatók és tartósak. Nagyszerűek az előre elkészített mikroszkóp tárgylemezek megfigyeléséhez, az egysejtűek tanulmányozásához és tudományos kísérletekhez.

A Levenhuk 5S NG mikroszkóp 40x és 500x közötti nagyítást biztosít, a Levenhuk 7S NG modellel pedig akár 800-szoros nagyításban tanulmányozhatja a mikroszkóp tárgylemezeket. Mindkét mikroszkóp tükröt használ a világításhoz, de a világítási rendszereik kissé eltérnek. A Levenhuk 5S NG modellben az optikai fénynyalábot egy szabványos diafragmalemezzel lehet állítani, míg a Levenhuk 7S NG modell egy Abbe kondenzort, írisz diafragmát és fényszűrőket tartalmaz. A mikroszkóp tárgyasztalok között vannak eltérések. A Levenhuk 5S NG szabványos tárgyasztal csíptetőkkel, míg a Levenhuk 7S NG mechanikus skálával rendelkezik.

A tapasztalt mikrobiológusok számára készült tartozék mér elérhető – a Levenhuk MS3 mechanikus skála. Ez a legtöbb fémvázas Levenhuk biológiai mikroszkópra felszerelhető. Az MS3 mechanikus skála a mikroszkóp tárgylemezek tárgyasztalon való mozgatására és a legérdekesebb területek koordinátáinak meghatározására szolgál.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.