hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Levenhuk Rainbow – új, széles látómezejű szemlencsék mikroszkópokhoz

16.02.2018

Örömmel mutatjuk be a vadonatúj mikroszkóp-szemlencsékből álló sorozatunkat, a Levenhuk Rainbow szemlencséket. Az univerzális, széles látószögű Levenhuk Rainbow szemlencsék tökéletesen ideálisak mikroszkóp-tárgylemezek és egyéb mikroszkopikus minták tanulmányozására.

A Levenhuk Rainbow szemlencsék fő előnye, hogy különböző mikroszkópok széles skálájával kompatibilisek, valamint hogy segítségükkel a tanulmányozott minták nagy felülete megfigyelhető. A sorozat minden szemlencséje szabványos, 23,2 mm átmérőjű hengerrel rendelkezik, így azok felszerelhetőek a különböző típusú és márkájú mikroszkópok nagy többségére. A lencsék optikai üvegből készültek, és az egész látómezőben tiszta képet mutatnak. Az új szemlencsék 10 és 16-szoros alapvető nagyítással rendelkeznek.

A vadonatúj Levenhuk Rainbow mikroszkóp-szemlencsék teljes listája:

Tekintse meg további, mikroszkópokhoz való Levenhuk szemlencséinket itt.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.