hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Folyamatosan gyarapszik az európai Levenhuk forgalmazók száma

13.03.2018

Kedves Vásárlónk!

Örömmel értesítjük, hogy a Levenhuk két újabb forgalmazóval gazdagodott Magyarországon! A Levenhuk optikai eszközei így immáron hazánkban is mindenki számára elérhetőek.

Az egyik új, magyarországi forgalmazónk a B-weB Kft., egy online áruház, amely megfizethető áron kínál közel 30 000 termékből álló, óriási választékot többek között bútorokból, háztartási és egészségügyi eszközökből, valamint babaápolási termékekből. A minőségi Levenhuk optikai eszközök széles választéka elérhető immáron a budastore.hu és a newstore.hu honlapokon keresztül is.

A másik új, magyarországi forgalmazónk a Fotostop Kft. – egy olyan kiskereskedelmi és online áruház, ahol többek között fotók nyomtatásával, valamint naptárak és poszterek készítésével foglalkoznak már 1989 óta. Így már a Fotostop-nál is beszerezheti optikai eszközeinket – beleértve a színes, minőségi, gyermekeknek és felnőtteknek szánt Levenhuk optikai termékeinket: teleszkópokat, mikroszkópokat, kétszemes távcsöveket és tudományos készleteket – a fotostop.hu oldalán.

A Levenhuk vállalata folyamatosan azon dolgozik, hogy bővítse a forgalmazókból álló hálózatát, és hogy megfizethető áron elérhetővé tegye a Levenhuk optikai eszközöket minden vásárló számára, szerte a világon. Tekintse meg a Levenhuk forgalmazók listáját itt.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.