hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Új Levenhuk fiókiroda Magyarországon

29.11.2017

A Levenhuk folyamatosan törekszik arra, hogy egyre több helyen legyen elérhető a világban, hogy a lehető legtöbb vásárló számára tegye elérhetővé a minőségi, mégis megfizethető optikát. A budapesti nyitás, amely város az egyik legnépesebb város Európában, egy jelentős lépés a Levenhuk számára és egyben egy nagy lehetőség Magyarország lakóinak is, hogy csodálatos optikai eszközök tulajdonosai lehessenek, ill. hogy batátainak, családtagjaiknak speciális ajándékot vásárolhassanak.

Az ország gazdag történelme, csodálatra érdemes építészete és lenyűgöző természete egy tökéletes hely a felfedezésre, a vizsgálódásra, a szabadtéri tevékenységekre és a megfigyelésre. A csillagok vizsgálata, az asztrofotózás, a mikrokozmosz megfigyelése, az ornitológia csak pár olyan hobbi és szórakozás, amelyet a Levenhuk optika birtokosai az idejüket szentelhetik. Mi ehhez ügyfeleinknek garantáltan a legjobb szolgáltatást nyújtjuk. Az online áruházunkban

már a Levenhuk optikai eszközök teljes kínálata elérhető - teleszkópok, mikroszkópok, kétszemes távcsövek, figyelő távcsövek stb.

Kapcsolat:

Levenhuk Magyarország
Szegedi út 54. 1136 Budapest
Telefonszám: +36 1 8480456
www.levenhuk.hu


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.