hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Új „Hogyan válasszunk teleszkópot” ismertető

26.03.2018

Kedves Vásárlónk!

Olvassa el a hasznos és új „Hogyan válasszunk teleszkópot” ismertetőt. Az a teleszkópok általános jellemzőit ismerteti. Az ismertető bemutatja a teleszkópok és kialakításuk történetét. Megismerheti az egyes teleszkóptípusok, a refraktorok, reflektor teleszkópok és katadioptrikus teleszkópok különbségeit. Az ismertető elolvasásával megismeri az egyes teleszkóptípusok előnyeit és hátrányait. Azt úgy állítottuk össze, hogy segítse a megfelelő optikai eszköz kiválasztását és megvásárlását.

Az amatőr csillagászok, akik az eget és az űrt még csak most kezdték el vizsgálni, tanulmányozni hasznosnak találhatják a Levenhuk refraktorok, reflektor teleszkópok és katadioptrikus teleszkópok rövid bemutatását a „Hogyan válasszunk teleszkópot” ismertetőben. Minden minőségi teleszkóptípus és tartozék elérhető a Levenhuk online áruházban.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.