hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Ismerje meg a Levenhuk Skyline Travel 80 teleszkópot!

29.03.2018

Örömmel tudatjuk, hogy online áruházunk egy új termékkel bővült a Levenhuk Skyline Travel sorozat részeként! Ez a nagyszerű, kis és könnyű refraktor tökéletes választás utazóknak, akik szeretik a csillagászati megfigyeléseket és a földi megfigyeléseket is. Az eszköz fő jellemzője a rövidített tubus, ami igen könnyűvé és kompakttá teszi. A teleszkóp nagy teljesítményű (akár 132-szeres nagyítással rendelkezik), és könnyen használható. Megfigyelheti a Holdat, a Naprendszer bolygóit, a galaxisokat és csillaghalmazokat. A Levenhuk Skyline Travel 80 teleszkóp beépített iránytűvel és szállításhoz használható táskával rendelkezik a készlet részeként. A táska elég nagy ahhoz, hogy beleférjen a tubus, a tartó, a háromlábú állvány és minden optikai tartozék. Nagyszerű ajándék lehet az űr felfedezéséért rajongóknak! A teleszkóp már elérhető a Levenhuk online áruházban!


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.