hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Egy áráért két Levenhuk távcső

28.04.2018

Kedves Vásárlónk!

Örömmel jelentjük, hogy lenyűgöző híreink vannak! Éljen Ön is a lehetőséggel, és zsebelje be a minőségi Levenhuk termékeket és a hasznos ajándékokat! Közkedvelt különleges ajánlatunk újra elérhető az online áruházban. Jusson hozzá teljesen INGYEN a Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcsőhöz! Ehhez mindössze annyi a dolga, hogy megvásárol egy Levenhuk Karma PLUS, Karma PRO, Sherman PLUS vagy Sherman PRO távcsövet. Az ingyenes ajándékok korlátozott számban kaphatók. A Levenhuk távcsöveiben csakis kiváló minőségű üvegből készült optikai elemek vannak, amelyek éles, tiszta, telített képet adnak.

Itt megtekintheti az összes különleges ajánlatot, illetve megtudhatja, hogyan juthat hozzá a Levenhuk Press ismeretterjesztő könyveihez, tartozékokhoz és sok más egyébhez – mindezt teljesen ingyen.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.