hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Üdvözüljük a Levenhuk új bolgár weboldalán!

15.05.2018

Kedves látogatók és vásárlók!

Örömmel jelentjük be az alábbi lenyűgöző híreket: Levenhuk elindította új weboldalát Bulgáriában – www.levenhuk.bg ebben a hónapban! Vásárlóink Bulgáriában kényelmesebben vásárolhatják meg népszerű Levenhuk termékeinket. Nagyszerű, magas minőségű Levenhuk optikai eszközök széles választékát (teleszkópok, mikroszkópok, figyelőtávcsövek, kétszemes távcsövek, tartozékok stb.) találhatja meg a www.levenhuk.bgoldalon.

A Levenhuk termékek minőségük és megbízhatóságuk miatt elismertek. A Levenhuk optikai eszközök élettartamra szóló szavatossággal rendelkeznek, kedvenc segítőtársává válhatnak munkájában vagy hobbijában. Ha kérdése van, bátran tegye fel eladóinknak – készséggel segítünk Önnek, hogy megtalálja az ideális terméket magának és barátainak.

Látogasson el a www.levenhuk.bg oldalra, és élvezze a könnyű és kényelmes vásárlást!


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.