hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Új különleges ajánlatok a Levenhuk online áruházában

14.06.2018

Szerezze meg a „Világűr. A nem üres üresség. ismeretterjesztő könyvet” INGYEN, ehhez elegendő Levenhuk Skyline 50x600 AZ, Levenhuk Skyline 60x700 AZ, Levenhuk Skyline Travel 50, Levenhuk Skyline Travel 70 vagy Levenhuk Skyline Travel 80 teleszkópot megvásárolnia. A „Világűr. A nem üres üresség” egy színes ismeretterjesztő könyv fiatal csillagászok, általános iskolás és gimnáziumi tanulók számára. Számos érdekes tényt tartalmaz a Naprendszerről, a Napról, a Holdról és más égitestekről. Élvezni fogja, ha ezt a könyvet olvassa, és felhasználhatja jegyzetként vagy csillagászatról szóló órákhoz.

Még egy különleges ajánlat érhető el online áruházunkban! „Láthatatlan világ. Ismeretterjesztő könyv” INGYENESEN jár minden Rainbow sorozatú mikroszkóp megvásárlása esetén. A Levenhuk Rainbow sorozat négy modellt tartalmaz négyféle nagyítási képességgel: 400-szoros, 640-szeres, 800-szoros és 1280-szoros. Ezek a mikroszkópok nagyszerűek otthoni használatra, de magával viheti iskolai vagy egyetemi laboratóriumban végzett kísérletekhez is. „Láthatatlan világ. ismeretterjesztő könyv” nagyszerű ajándék kezdő biológusoknak. Ebben a könyvben egyszerű kísérleteket találhat, amelyeket a gyermekek szülői felügyelet mellett otthon is elvégezhetnek.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.