hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Levenhuk új fiókirodája Bulgáriában

18.06.2018

Kedves látogatók és vásárlók!

Örömmel tájékoztatjuk az új Levenhuk fiókirodájának megnyitásáról Bulgáriában – Levenhuk Bulgária! A kiváló Levenhuk termékek vásárlása mindenki számára könnyebbé vált ebben a gyönyörű országban. A Levenhuk teleszkópok, mikroszkópok, kétszemes távcsövek, figyelőtávcsövek, nagyítók és a többi Levenhuk termék már megvásárolható.

A Levenhuk optikai eszközök már elérhetők a legtöbb európai országban, beleértve a Benelux államokat, Csehországot, Észtországot, Finnországot, Franciaországot, Németországot, Görögországot, Magyarországot, Izlandot, Olaszországot, Lettországot, Litvániát, Lengyelországot, Romániát, Szlovákiát, Spanyolországot, Svédországot, Svájcot, Ukrajnát, az Egyesült Királyságot és most már Bulgáriát is. A Levenhuk széleskörű fiókiroda-hálózattal rendelkezik a világ minden táján, és folyamatosan bővíti azt.

Kapcsolat:

Levenhuk Bulgária

www.levenhuk.bg

Cím: Бул. Доктор Г.М. Димитров 26, София, 1797

Tel: +359 888 00 66 37


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.