hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Ebben a hónapban a Levenhuk bemutatja új magyarországi viszonteladóit

04.07.2018

Kedves látogatók és vásárlók!

Bemutatjuk a háztartási berendezések, szórakoztató elektronikai termékek, konyhai berendezések, fotó- és videotermékek széles választékát kínáló, debreceni székhelyű Co-Axial Kft. A vállalat mp4bolt.hu weboldalán már kaphatók a Levenhuk minőségi és praktikus mikroszkópjai, kétszemes távcsövei, figyelőtávcsövei, kiegészítői és egyéb termékei.

Másik új, magyarországi Levenhuk viszonteladó a budapesti székhelyű Hardverker Online Kft. Ez az online webáruház háztartási elektronikai termékeket, laptopokat, mobiltelefonokat, táblagépeket, TV-készülékeket, fényképezőgépeket és kamerákat, kiegészítők széles skáláját és sok más terméket kínál vásárolói részére. A vállalat bestmarkt.hu.

Örömünkre szolgál, hogy még kényelmesebb módon tehetjük elérhetővé a Levenhuk kiváló termékeit vásárlóink számára.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.