hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Üdvözöljük az új magyarországi Levenhuk viszonteladókat!

20.07.2018

Kedves látogatók és vásárlók!

A sportvadaszat.hu, új Levenhuk forgalmazónk széles termékkínálatot kínál a kempingezéshez, a vadászathoz, a túrázáshoz és a vadon felfedezéséhez. Weboldalukon ruhákat, zseblámpákat, töltőket, különböző eszközöket és optikai eszközöket és sok más terméket találhatnak. A Levenhuk optikai eszközei a sportvadaszat.hu weboldalon érhetők el.

A taneszkozcentrum.hu egy másik új forgalmazó, aki széles választékot kínál oktató és vizuális segédeszközként a különböző tantárgyakhoz: a biológiához, a földrajzhoz, az informatikához, a matematikához, a fizikához, a művészettörténethez stb. Online áruházukban hordozható laboratóriumokat, posztereket, földgömböket, mintákat és számos más terméket kínálnak.

A Digitális Tananyag és Taneszköz Forgalmazó Zrt., új magyarországi forgalmazónk digitális oktatástámogató online áruházat vezet széles, a legújabb digitális termékek kínálatával, amelyek a tanulást szórakoztatóbbá és látványosabbá teszik. Az iskolai tantárgyakhoz, a nyelvtanuláshoz és más tanulási célokhoz kapcsolódó oktatóanyagokat a digitalistananyag.hu weboldalon kínálják.

A EURONICS, Vöröskő Kft. új forgalmazónkat 1989-ben alapították. A vállalkozás műszaki eszközöket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat értékesít, forgalmaz. TV-ket, audió- és videoeszközöket, háztartási berendezéseket, számítógépeket, számítógépes játékokat és számos más terméket kínálnak a euronics.hu weboldalon.

Az okoscuccok.com, a Levenhuk új budapesti forgalmazója számos trendi okoseszközt és a mindennapok során hasznos, azt kényelmessebbé tevő eszközt, berendezést kínál. Okosórákat, háztartási eszközöket stb a okoscuccok.com.

Zöld Pont Vadászáruház új forgalmazónk a vadászathoz, kempingezéshez és más hasonló elfogaltságokhoz kínál eszközöket, termékeket. A sátrakat, fegyvereket, hátizsákokat, hálózsákokat, ruhákat, multi-tool szerszámokat és számos további terméket kínálnak a militari.hu weboldalon.

A Levenhuk következő új magyarországi forgalmazója a Játékvár. Az játékforgalmazó budapesti üzletek hálózata, amely gyermekeknek árul termékeket, táblajátékokat, játékokat, babákat, akciófigurákat stb. Termékkínálatuk a jatekvar.hu weboldalon tekinthető meg.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.