hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Levenhuk részt vesz a Photokina 2018 vásáron

31.07.2018

Örömmel tudatjuk, hogy a Levenhuk részt vesz a Photokina 2018 vásáron, amelyet 2018. szeptember 26-29 között tartanak a németországi Kölnben.

Cégünk olyan világhíres márkák legkelendőbb optikai műszereit mutatja majd be, mint a Levenhuk és a Meade. A Levenhuk csapata folyamatosan új üzleti kapcsolatok kiépítésére törekszik világszerte. 2017. decemberében indult hivatalos együttműködésünk a Meade céggel, mint kizárólagos kelet-európai forgalmazóval.

A legkelendőbb cikkek mellett számos vadonatúj terméket is láthatnak majd standunkon a Photokina 2018 vásáron.

Professzionális és amatőr optikai felszereléseket kínálunk: mikroszkópokat, teleszkópokat, kétszemes látcsöveket, figyelőtávcsöveket, nagyítókat, és sokféle tartozékot.

A Levenhuk által gyártott minőségi optikai termékek között szerepelnek a szakemberek és tapasztalt műkedvelők igényeit is kielégítő megbízható műszerek. Széleskörű távcső kínálatunkban megtalálhatók az akromatikus lencsés és tükrös távcsövek, a Maksutov-Cassegrain típusú távcsövek. Termékválasztékunk részei a kifejezetten egészségügyi, általános orvosi és laboratóriumi kutatásokra készült biológiai és digitális mikroszkópok.

Másik szakterületünk a kifejezetten gyerekek számára készült optika, ezt a Levenhuk LabZZ és Levenhuk Rainbow sorozatunk mikroszkópjai, távcsövei és kétszemes látcsövei képviselik. Ezek színes, könnyen használható termékek, optikai készletek és különféle kutatóműszerek, amelyeket célzottan gyerekeknek, oktatási célra fejlesztettünk ki.

A Levenhuk termékek kivételesen megbízhatóak, élettartamra szóló szavatosság tartozik hozzájuk! A Levenhuk Inc. képviselők és a vezérigazgató a Photokina 2018 vásáron a Levenhuk standon örömmel várják és készen állnak az új üzleti lehetőségek megbeszélésére.

Időpont: 2018. szeptember 26-29.

Helyszín: Kölnmesse, Messepl. 1, 50679 Köln, Németország

Levenhuk stand: 2.1-es csarnok, D-037-es stand.

A Photokina világszerte ismert nemzetközi vásár, ahol a fénykép-, videó- és képalkotó iparágak mutatják be legújabb eredményeiket. Ez az egyetlen olyan éves kereskedelmi vásár, ahol a gyártók, kereskedők és a fogyasztók találkozhatnak, hogy eladhassák, megvehessék a piacon levő legújabb optikai készülékeket.

Levenhuk will take part in the Photokina 2018 Exhibition


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.