hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Levenhuk Heritage: új, Oroszországban készült terepi kétszemes távcsövek a Levenhuktól!

07.08.2018

Kedves Ügyfeleink!

A Levenhuk két új sorozatát szeretnénk Önöknek bemutatni: Levenhuk BASE Heritage és Levenhuk Heritage PLUS. A korlátozott kiadású, számozott sorozatban mindösszesen 4000, amelyből 1000 darabot európai országokba exportálunk. A kétszemes távcsövek a Levenhuk Vállalat és a jól ismert oroszországi kazani Optikai Mechanikai gyár közös projektjének tervei alapján készültek. A kétszemes távcsövek a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő, orosz üvegből készült optikai elemekkel rendelkeznek: a kazani Optikai Mechanikai gyár több, mint 70 éve dolgozik a hadipar számára. A gyár optikai megfigyelőeszközöket gyárt a páncélozott katonai járművek, valamint a Ratnik hadsereg harcászati egyenruhái számára, amelyeket másképpen a jövő katonája harcászati felszerelésének is neveznek.

A Levenhuk Heritage BASE sorozatba oolyan klasszikus terepi kétszemes távcsövek tartoznak, amelyeknek fémvázuk van. Az optikai elemek bevonatoltak; a készlet tartalmaz egy védőtáskát, amely műbőrből készült, valamint egy nyakpántot is. A sorozat kétszemes távcsövei tökéletesen alkalmasak hosszabb ideig tartó terepi megfigyelésekre.

A Levenhuk Heritage BASE kétszemes távcsövek:
Levenhuk Heritage BASE 8x30 kétszemes távcső
Levenhuk Heritage BASE 10x40 kétszemes távcső
Levenhuk Heritage BASE 12x45 kétszemes távcső
Levenhuk Heritage BASE 15x50 kétszemes távcső

A Levenhuk Heritage PLUS sorozat terepi kétszemes távcsövek tartoznak, amelyek optikai elemeit rubinnal bevonatolták, gumírozott bevonatuk és hajszálkeresztjük van. Alkalmasak nyílt terepen történő megfigyelési és taktikai feladatok megoldására, nélkülözhetetlenek a vadász- vagy katonai gyakorlatokhoz. Műbőrből készült védőtáskát, valamint egy nyakpántot is tartalmaz a készlet.

A Levenhuk Heritage PLUS kétszemes távcsövek:
Levenhuk Heritage PLUS 8x30 kétszemes távcső
Levenhuk Heritage PLUS 12x45 kétszemes távcső

A többi Levenhuk kétszemes távcső ebben a részben található.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.