hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Bemutatjuk az új termékeinket: Levenhuk Blaze BASE figyelőtávcsövek

15.09.2018

Kedves Ügyfeleink!

Már elérhető a Levenhuk Blaze BASE figyelőtávcsövek új sorozata. Mindegyik modell bevonatolt optikai elemekkel, valamint egyszerű és megbízható kivitelezéssel rendelkezik. A sorozat tagjai közé tartoznak olyan figyelőtávcsövek, amelyek különböző rekesznyílásúak, közelítő nagyításra képesek és rögzített nagyításúak.

A Levenhuk Blaze 50F BASE és a Levenhuk Blaze 60F BASE figyelőtávcsövek a sorozat „legifjabb” tagjai, amelyek rögzített nagyításra képesek. A széles látómezőnek köszönhetően egy pillantással nagy távolságot lehet befogni, vagy kényelmesen lehet mozgó tárgyakat követni. Ezek az optikai eszközök tökéletesek a kirándulók, a vadászok számára és a sportok szerelmesei részére. Az optikai elemek BK-7 típusú üvegből készültek. A lencsék teljesen és több rétegben bevonatoltak, továbbá tükröződésmentes réteg fedi be őket. A tartós, műanyag burkolat megvédi az optikai elemeket a rázkódástól és a véletlenszerű ütődésektől. Az optikai eszközökhöz tartozik egy asztali, fémből készült háromlábú állvány.

A Levenhuk Blaze 50 BASE, a Levenhuk Blaze 60 BASE és a Levenhuk Blaze 70 BASE igyelőtávcsövek közelítő objektívlencsével rendelkeznek - a nagyítást finoman lehet változtatni a széles nagyítási értékek között. Például a Levenhuk Blaze 70 BASE modellnek, amely a sorozatban a legnagyobb rekesznyílással rendelkezik, a közelítő nagyítási értéke a 25x-ös és a 75x-ös között változik. A teljesen bevonatolt optikai elemek segítségével még alacsony megvilágítási körülmények között is végezhető megfigyelés. Az optikai elemek kiváló minőségű BK-7 típusú üvegből készültek. A váz könnyű és tartós műanyagból készült. A készlet tartalmaz egy tokot, egy optikai elemek tisztítására alkalmas törlőruhát és egy asztali, fémből készült háromlábú állványt.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.