hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

2 tétel (358 980 Ft Áfával)
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Professzionális optikai elemek mindenkinek: a Levenhuk Monaco ED kétszemes távcsövek új szintre helyezik a lenyűgöző élmény fogalmát!

25.02.2019

A Levenhuk büszkén mutatja be a Levenhuk Monaco ED kétszemes távcsövekből álló termékcsaládot. A prémium kategóriás termékcsaládban lévő új termékek már elérhetők viszonteladói hálózatunkban és az online áruházakban egyaránt.

A Levenhuk Monaco ED termékcsalád a népszerű Levenhuk Monaco termékvonal folytatása. A Levenhuk ebben a termékcsaládban továbbvitte a kétszemes távcsövek legjobb funkcióit, azonban továbbfejlesztette az optikai szerkezetet és prémium kategóriás kétszemes távcsöveket alkotott. Az előző termékcsalád legfőbb megkülönböztető jellemzői:

A Levenhuk Monaco termékcsaládban kapható kétszemes távcsöveket továbbra is tetőélprizma, vízálló, hermetikusan záródó váz, nitrogéntöltet, háromlábú állványra szerelhetőség, tekerhető szemkagyló és hosszú szemtávolság jellemzi. A Levenhuk Monaco ED kétszemes távcsövek bármilyen időjárás esetén használhatók: ellenállnak az esőnek, hónak, fagynak és a hirtelen hőmérséklet-változásoknak is. A Levenhuk Monaco ED kétszemes távcsövek kiváló eszközök vadászathoz és horgászathoz, a vadon élő állatok és madarak megfigyeléséhez, természeti és városi tájak tanulmányozásához, kempingezéshez és biztonsági célokra egyaránt.

Új termékek:

A Levenhuk kétszemes távcsövek ebben a részben tekinthetők meg.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.