hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Folyamatosan gyarapszik az európai Levenhuk forgalmazók száma

30.09.2018

Örömmel jelentjük be a Levenhuk új magyarországi viszonteladóit!

Új magyarországi Levenhuk viszonteladónk, a bevachip.hu egy olyan online áruház, amely elektronikai eszközök, számítógépek, laptopok, fényképészeti kellékek és egyéb hasonló termékek széles választékát kínálja. Ha Ön is rajong a technológiáért, tekintse meg az online áruház szórakoztató, hasznos és korszerű készülékeit. A Levenhuk optikai eszközök már elérhetők a weboldalon.

A másik új Levenhuk viszonteladónk, a toparuk.hu 2012 óta van jelen a piacon. Az online áruház elektromos háztartási cikkeket, barkácsfelszerelést, autós kellékeket, műszaki és elektronikai termékeket, forrasztáshoz való eszközöket, kertészeti tartozékokat, valamint sok egyéb érdekes árucikket forgalmaz.

Új magyarországi viszonteladónk, a gyerekjatekbirodalom.hu oktató jellegű játékokat, könyveket, játékszereket kínál minden korú gyermeknek. A gyermekeknek tervezett Levenhuk LabZZ sorozat már kapható a gyerekjatekbirodalom.hu oldalon is. Tekintse meg teleszkópjainkat, mikroszkópjainkat, kétszemes távcsöveinket és egyéb, profi optikai elemekkel felszerelt és színes megjelenésű, könnyen használható optikai eszközeinket.

A Levenhuk Vállalatnál büszkék vagyunk arra, hogy világszerte újabb és újabb viszonteladókkal bővülünk. Még egyszerűbbé tesszük a Levenhuk optikai berendezések beszerzését! Tekintse meg az országában található viszonteladókat ezen az oldalon.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.