hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Bemutatjuk új kétszemes távcsöveinket: Levenhuk Atom 8–20x25 és Levenhuk Atom 7–21x40

01.10.2018

Bemutatjuk új termékeinket: a kompakt Levenhuk Atom 8-20x25 kétszemes távcsövet és a Levenhuk Atom 7-21x40 kétszemes távcsövet, amelynek nagyítása állítható. Az optikai eszköz optikai elemei kiváló minőségű BK-7 típusú üvegből készült és széles nagyítási tartományú.

A Levenhuk Atom 8-20x25 kétszemes távcsövet turistáknak, utazóknak, túrázóknak és sportesemények megfigyelőinek ajánljuk. A távcső nagyítási mértékét könnyedén változtathatja a 8x és 20x tartományok között. Az optikai eszköz rekesznyílása 25 mm. A teljesen és több rétegben bevonatolt lencséknek köszönhetően a kétszemes távcső éles objektumkontúrú, világos, részletes képet közvetít. Az eszköz optikai rendszerének alapja a Porro-prizma. Az optikai elemek BK-7 típusú üvegből készültek. A könnyű eszköz viselése a nyakpántnak köszönhetően kényelmes. A tartós, gumírozott váz biztosan védi az optikai elemeket a nedvességtől és a portól. A praktikus, központi fókuszáló kerékkel a képélesség gyorsan beállítható.

A Levenhuk Atom 7-21x40 kétszemes távcső olyan kompakt eszköz, amely zoom funkcióval rendelkezik, Porro-prizma található benne, rekesznyílása pedig 40 mm. Az optikai eszközt remekül használhatják a vadászok, a horgászok vagy az airsoft rajongói. Egyszerű csillagászati megfigyeléseket is végezhet vele. A kétszemes távcső nagyítási fokozata a 7x és a 21x érték között módosítható. A kétszemes távcső háromlábú állványra is felszerelhető.

A Levenhuk Atom kétszemes távcsövet itt tekintheti és vásárolhatja meg.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.