hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 42 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Bemutatjuk a legújabb termékünket – a nagy rekesznyílású Levenhuk Wise 8-24x50 egyszemes távcsövet

04.10.2018

Kedves Ügyfeleink!

Nagy örömmel mutatjuk be legújabb termékünket – a Levenhuk Wise 8-24x50 egyszemes távcsövet. A modell nagyítása változatható, objektívlencséje nagy rekesznyílású, a lencse átmérője 50 mm. Az optikai eszköz igen hasznos utazók, turisták, valamint mindazok számára, akik örömmel figyelik meg a természetet.

Az egyszemes távcső nagyítási mértéke könnyedén változtatható a 8x-os és 24x-es tartományok között. Az általános felhasználású optikai eszköz jól alkalmazható, ha az égboltot vagy különálló objektumokat szeretnénk megfigyelni alacsony nagyítás mellett, vagy az előbbiek részleteit szeretnék felfedezni magas nagyítás mellett.

Az optikai elemek BaK-4 típusú üvegből készültek, amelyeket több rétegű, tükröződésmentes anyaggal vontak be, így minimálisra csökkentették a színtorzítást és színvesztést. Az egyszemes távcső fényes, tiszta és részletes képeket állít elő és megfelelően adja vissza a színeket bármelyik nagyítás esetében. A gumírozott, tartós műanyagból készült vázat kényelmes megfogni. Az optikai eszköz fókuszát egy nagyméretű kerék segítségével lehet beállítani, amelynek felülete dombornyomott. Az egyszemes távcsövet háromlábú állványra is szerelheti – segítségére lesz ebben az 1/4"-os menetes foglalat. A készletben megtalálható a szemlencse és az objektívlencse védősapkái, egy táska, egy pánt és egy tisztítókendő.

A Levenhuk Wise egyszemes távcsövek választékát és vásárlási lehetőségüket itt találja meg.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.