hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Már kapható az új Levenhuk LabZZ Tellúrium

04.10.2018

Új termékünk jelent meg – a Levenhuk LabZZ Tellúrium. Ez a Föld és a Hold Nap körüli keringését szemléltető mechanikus modell. Ez a nem mindennapi, érdekes eszköz segít a gyermekeknek megérteni, hogy egy év miért áll tizenkét hónapból, miért vannak évszakok és miként változnak a holdfázisok.

A tellúrium közepén található a két, csaposan illeszkedő félgömbből álló Nap modell. A belsejében egy nagy fényerejű lámpa és elem található. A Föld és Hold modellek az óramutató járásával ellentétes irányban keringenek a Nap körül. A modell egy kis kar segítségével működtethető, csak a Nap modell világítása működik elemekről.

A tellúrium könnyű, biztonságos műanyagból készül. A Nap modell átmérője 100 mm, a Föld átmérője 85 mm, a Hold pedig 18 mm átmérőjű.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.