hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 42 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Bemutatjuk az új Levenhuk Skyline Travel Sun teleszkópokat

04.10.2018

Örömmel mutatjuk be az új Levenhuk termékeket – a Skyline Travel Sun teleszkóp sorozatot. A kis súlyú tubussal rendelkező refraktorok nagyszerűek vidéki megfigyelésekhez, utazáshoz, túrázáshoz. Fő jellemzői a kis méret és súly, valamint a bővített készlet (napszűrővel és márkás hátizsákkal). Egy Skyline Travel Sun sorozatú optikai műszer nagyszerű ajándék lehet érdeklődő gyermek számára vagy felnőtt bevezetésére a megfigyelő csillagászatba.

A Levenhuk Skyline Travel Sun 50 kis súlyú refraktor, 50 mm-es rekesznyílással és bevonatolt optikával. A teleszkóp alkalmas a Naprendszer bolygóinak, a Holdnak és a Napnak (külön szűrővel) a megfigyelésére. Ezt a kis súlyú, kompakt távcsövet egy szép napon akár a parkba is magával viheti. A teleszkópot könnyű összeépíteni, beállításokat nem igényel, vásárlás után rögtön nekiláthat a megfigyeléseknek, a szükséges tartozékok benne vannak a bővített készletben.

A Levenhuk Skyline Travel Sun 70 nagy rekesznyílású típus 70 mm-es rekesznyílással. Ez elég a holdfelszín részleteinek, a Naprendszer bolygóinak és a napfoltok megfigyeléséhez. Meg tudja vele figyelni a Messier objektumokat és a kettős csillagokat is (például: Mizar és Albireo, bár részletek nem lesznek láthatók). A teleszkóp tökéletes lesz földi megfigyelésekre – tisztességes alternatívája lehet egy erős figyelőtávcsőnek. Az optikai eszközt kis súlyú alt-azimut mechanikára szerelték és nagyon könnyen használható. Az optikai tubus csak 40 cm hosszú, ezért a teleszkóp könnyen belefér az autó törzsébe vagy repülőtéren a felvihető poggyász részlegre.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.