hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Új termékeket vezetünk be: hat új Levenhuk Broadway színházi látcső

30.09.2018

Örömmel mutatjuk be a Levenhuk új termékeit: hat új, népszerű Levenhuk Broadway színházi látcsövet. Mindegyik látcső kiváló minőségű optikai elemekkel, könnyű és tartós fémvázzal és elegáns külsővel rendelkezik. A Levenhuk Broadway modellek tetszetős, velencei maszkkal díszített fehér ajándékdobozban kaphatók. Ezek az optikai eszközök nagyszerű ajándékok, és gazdag élménnyel ajándékozzák meg tulajdonosukat.

A lánccal ellátott Levenhuk Broadway 325C Amethyst/Ametiszt, Blue Wave/Kék Hullám és Lime színházi látcsövek elegáns, kiváló minőségű lencsékkel rendelkező optikai eszközök. A vázkülönleges színe illeszkedik az Ön egyéniségéhez, és a látcsövek optikai jellemzői kényelmes megfigyelést tesznek lehetővé akár egy hosszú előadás során.

A Levenhuk Broadway 325L Lime, Amethyst/Ametiszt és Blue Wave/Kék Hullám lornyon színházi látcsövek az Ön hűséges társai a színházban, képtárban vagy koncerten. A látcsövek 3-szoros nagyítása és széles látómezője praktikus eszközök az építészeti részletek vagy parkos területek megfigyeléséhez.

A lornyon színházi látcsövek összecsukható teleszkópos nyéllel vannak ellátva. A tartós kialakítású nyél gyorsan kihúzható és kényelmes helyzetben rögzíthető. A látcsövek széles látómezőt és 3-szoros nagyítást kínálnak.

A Levenhuk Broadway modelleket ezen az oldalon találja.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.