hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Bemutatjuk a Levenhuk Rainbow egyszemes távcsövek új sorozatát

01.10.2018

Nagy örömmel mutatjuk be a népszerű Levenhuk termékek legújabb változatait. Ismerje meg az élénk színű Levenhuk Rainbow egyszemes távcsöveket! A sorozat ötféle színt ölel fel: Red Berry/Vörösáfonya, Sunny Orange/Napsárga, Lime, Blue Wave/Kék Hullám, és Amethyst/Ametiszt. A kis súlyú, könnyen használható egyszemes távcsövek ideálisak lelkes sportrajongók, szabadtéri fesztiválok látogatói, madár megfigyelők és kíváncsi gyerekek számára.

A Levenhuk Rainbow egyszemes távcsöveit kompakt méret és kis súly jellemzi. Az optikai eszközök rekesznyílása 25 mm, nagyítása 8x. Mindegyik modell széles látómezővel és kis közelfókusz távolsággal rendelkezik. Az optika BK-7 típusú üvegből készült, teljes felületükön többrétegű bevonatot kaptak.

A csomag táskát és törlőkendőt is tartalmaz.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.