hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Bemutatjuk új termékünket, a Levenhuk DTX TV LCD digitális mikroszkópot

30.09.2018

Örömmel mutatjuk be a Levenhuk csodálatos, új mikroszkópját! A Levenhuk DTX TV LCD digitális mikroszkóp rendelkezik mindennel a kényelmes és hatékony munkához: 100-200-szoros nagyítást biztosít, beépített 3 megapixeles digitális kamerával és színes LCD-kijelzővel van ellátva. A kiváló minőségű optikai eszköz tökéletes választás azoknak, akik szeretnék felfedezni a mikroszkopikus világot és a minket körülvevő objektumokat.

A Levenhuk DTX TV LCD digitális mikroszkóp távirányítóval is rendelkezik a kényelmes fénykép- és videókészítés érdekében – így véletlenül sem tudja elállítani a mikroszkóp beállításait az eszköz megérintésével. Könnyedén megmérheti a minták méreteit – a tárgyasztalon található mérőskála is. A mikroszkóp felső LED világítással rendelkezik, amelynek fényereje állítható. Élvezze a munkát ezzel a modern ipari mikroszkóppal! Online áruházunkban digitális mikroszkópok gazdag választékát találja!


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.