hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Üdvözöljük az új magyarországi Levenhuk viszonteladókat!

17.10.2018

Kedves Ügyfeleink!

Üdvözöljük a Levenhuk e havi új magyarországi viszonteladóit!

A Levenhuk új forgalmazója, az ajandekotlettar.hu online áruház gyerekeknek szóló termékeket kínál. Az áruház 2016 óta van jelen a piacon. Az ajandekotlettar.hu webáruházban magyar és külföldi gyártmányú gyerekjátékok, -könyvek és más, gyerekeknek szóló termékek találhatók.

A Balázs-Diák Kft már 25 éve a piacon tevékenykedik. A cég forgalmazásában a pedagógusok, a diákok és a szülők számos különböző – iskolák, óvodák és egyéb intézmények részére készült – hasznos oktatási segédletet, oktatóanyagot, iskolaszert és szoftvereket találhatnak. Termékeik a taneszkoz.hu weboldalról szerezhetők be.

Az Elektro-optika vállalatot 1993-ban alapították. A cég az egyetemeken, iskolákban, kórházakban, kutatóintézetekben, laboratóriumokban és más intézményekben használatos mikroszkópok, refraktométerek, valamint szem- és fül-orr-gégészeti eszközök forgalmazásával, javításával és szervizelésével foglalkozik. A Levenhuk termékek az elektro-optika.hu weboldalon találhatók.

A Fejlesztő Játékbolt online áruház immáron 5 éve üzemel. Az oldal gyerekek számára kínál szórakoztató és oktató jellegű játékokat, társasjátékokat, játékszereket, hintákat, járműveket és más termékeket. Óvodák, alapítványok és magánszemélyek részére egyaránt biztosítanak gyerekjátékokat. Széles körű termékkínálatuk a fejleszto-jatekbolt.hu weboldalon tekinthető meg.

A Tereptaka online áruház katonai felszerelés, ruházat, valamint vadászati és szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó árucikkek forgalmazásával foglalkozik. Ha Ön vagy barátai ilyen eszközöket használnak, mindenképpen érdemes ellátogatni a tereptarka.hu weboldalra, és körülnézni a termékkínálatban.

Új forgalmazónk, a digitalplaza.hu online áruház rengeteg különböző típusú televíziót, háztartási berendezést, eszközt és tartozékot kínál. A digitalplaza.hu weboldalukat áttekintve számos újdonsült és hasznos szórakoztatóipari, illetve mindennapos feladatok megoldását segítő terméket találhat.

A Pontezaz szintén a Levenhuk új magyarországi forgalmazója. A vállalat hatalmas termékválasztékát online forgalmazza. Számos különböző háztartási berendezést, egészségügyi és szépségápolási terméket, sporteszközt, valamint gyerekterméket kínálnak a pontezaz.hu weboldalon.

A Levenhuk optikai eszközök most már új forgalmazóink weboldalain is elérhetők. A Levenhuk vállalat egyik célja, hogy termékeink minél szélesebb körben elérhetőek legyenek vásárlóink számára világszerte. Tekintse meg a Levenhuk forgalmazók teljes listáját ezen az oldalon.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.