hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 42 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Levenhuk nagyítók: népszerű sorozatokkal és új termékekkel kapcsolatos hírek!

29.11.2018

Ismerje meg az új Levenhuk nagyítókat! A vállalat két új sorozattal jelentkezik és a népszerű sorozataiban is több újdonsággal. Az új termékek már kaphatók az online áruházban!

Levenhuk Zeno Multi a cserélhető lencsés, LED világítással rendelkező új nagyítók sorozata. A kínálatban vannak kézi nagyítók, összecsukható és asztali modellek, valamint „segédkézzel” ellátott nagyító. Mindegyik nagyítónál lehetőség van az adott feladathoz választott optika használatára. Csak ki kell cseréli a lencsét és máris megvan az új átmérőjű munkafelület!

Levenhuk Zeno Multi ML3 nagyítóLevenhuk Zeno Multi ML5 nagyítóLevenhuk Zeno Multi ML15 fehér nagyító

Levenhuk Zeno Vizor HR fejpántos nagyítók kombinálható lencsékkel és újratölthető elemről működő LED világítással rendelkeznek. Mindegyik modellnél lehetőség van az optikai teljesítményt jelentősen megnövelve több lencse kombinálására. A LED világítást működtető újratölthető elem a hozzá adott USB-kábellel feltölthető számítógépről vagy hálózati adapterről. A nagyítók alkalmazási területei: mikroelektronikai szakmunkák, apró alkatrészekkel végzett munkák, művészettörténet és modellezés. A sorozat egyes modelljei a felszerelt 1x nagyítású lencsékkel átalakulnak biztonsági szemüveggé.

Levenhuk Zeno Vizor HR2 fejre rögzíthető, tölthető nagyítóLevenhuk Zeno Vizor HR4 fejre rögzíthető, tölthető nagyítóLevenhuk Zeno Vizor HR6 fejre rögzíthető, tölthető nagyító

New products in Levenhuk Zeno Vizor G és a Levenhuk Zeno Vizor H sorozat újdonságai már kaphatók. A sorozathoz tartoznak professzionális és hobbi célokra is népszerű fejpántos nagyítók. Négy új termék jelent meg:

Levenhuk Zeno Vizor G5 nagyítószemüvegLevenhuk Zeno Vizor G6 nagyítószemüvegLevenhuk Zeno Vizor G7 nagyítószemüvegLevenhuk Zeno Vizor H7 fejre rögzíthető nagyító

Az összes Levenhuk nagyító található.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.