hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Üdvözöljük az új magyarországi Levenhuk viszonteladókat!

25.10.2018

Kedves Ügyfeleink!

Örömmel értesítjük, hogy a Levenhuk vállalat csapatában e hónapban új forgalmazókat üdvözölhetünk!

A JátékOtthon Kft., a Levenhuk új forgalmazója online áruházában hatalmas választékban kínál gyerekjátékokat, babákat, akcióhős-figurákat és sok más egyéb terméket. A jatekotthon.hu weboldalon könnyedén találhat ajándékot a gyermekek számára. Több mint 2000 szórakoztató hagyományos, továbbá legújabb játék közül választhat, amelyek között minden életkor számára könnyedén megtalálható a megfelelő.

A Levenhuk egyik új forgalmazója, az Internet Mall Hungary Kft., egy 2005-ben létrejött online áruház, amely széles körű szolgáltatási körrel rendelkezik. Gazdag termékválasztékukban minden megtalálható, amire csak szükség lehet: elektromos berendezések, ruházati cikkek, sporteszközök, kozmetikai termékek, kertészeti árucikkek stb. Bátran keressen rá a vágyott termékre a mall.hu weboldalon.

A Levenhuk optikai készülékek mostantól a fent említett weboldalakon is megtalálhatók. A Levenhuk vállalat büszkén köszönti az új forgalmazókat, és örömmel fogadja a világszerte jelenlévő, neves forgalmazói hálózat bővülését. A közös együttműködés révén a csodálatos Levenhuk optikai készülékek megvásárlását még praktikusabb és megfizethetőbb élménnyé varázsoljuk! A forgalmazók teljes listája itt található.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.