hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Bemutatjuk az új Levenhuk termékeket: univerzális, háromlábú állványok optikai eszközökhöz

29.11.2018

Örömmel mutatjuk be online áruházunk legújabb termékeit, az univerzális Levenhuk háromlábú állványokat, amelyek szabványos, 1/4"-os menettel rendelkező optikai eszközökhöz használhatók.

A Levenhuk ТТ25 és a Levenhuk TT35 asztallapi háromlábú állvány kompakt és megbízható: fejrészük és lábaik fémből készültek. Tökéletesek egy- vagy kétszemes távcsövekhez, távolságmérőkhöz, kisebb figyelőtávcsövekhez, fényképezőgépekhez és kamerákhoz.

A Levenhuk TR100 és a Levenhuk TR150 teljes méretű, háromlábú állványok univerzális, praktikus darabok: fém lábaik állítható magasságúak, a beépített vízmérték pedig lehetővé teszi a háromlábú állvány pontos szintbe állítását. Ahogyan az asztallapi modellek, ezek is alkalmasak a különböző optikai és fényképészeti eszközök felszereléséhez; a Levenhuk TR150 háromlábú állvány tökéletes választás teleszkóp-tubushoz.

Minden modell szabályzókar segítségével irányítható, forgatható-dönthető fejrésszel van felszerelve.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.