hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 42 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

A Levenhuk MED laboratóriumi mikroszkópokkal a mikrovilág professzionális megfigyelésének új szintjére léphet!

07.11.2018

A Levenhuk új laboratóriumi mikroszkópjai már kaphatók. A Levenhuk MED 900 és a Levenhuk MED 1000 sorozathoz hat optikai mikroszkóp tartozik: kétszemes, háromszemes és digitális modellek. A Levenhuk MED termékcsalád tagjait a gyógyászatban és a mikrobiológiában dolgozó szakemberek szakmai kutatómunkájához terveztük. A mikroszkópok tökéletesen alkalmasak a tudományos laboratóriumokban, kórházakban és diagnosztikai központokban történő alkalmazásra. Főiskolai és egyetemi tanulmányok során is remekül használhatók.

A Levenhuk MED mikroszkópok nagyítási fokozata a 40x és a 1000x érték között állítható. A revolverfej négy darab objektívet és egy darab forgatható fejet tartalmaz. A mikroszkópok alsó LED-megvilágításúak (a fényerő mértéke állítható), írisz-diafragmával rendelkező Abbe-kondenzorral működnek, a durva- és finomfókuszálást pedig koaxiális szerkezettel lehet rajtuk beállítani. A világításhoz váltóáramú tápellátásra van szükség.

A Levenhuk MED 900 és MED 1000 típusnak többféle objektívlencséje és világítása van. A Levenhuk 900 típusok akromatikus optikájúak, míg a Levenhuk 1000 típusok ún. plan optikával készültek. Ezenkívül a MED 1000 típusú mikroszkópokon a Köhler világítás állítható be. A digitális sorozat tagjai is különböznek: a MED D900T típus 10 Mpx felbontású kamerával, a MED D1000T típus 14 Mpx felbontású kamerával működik.

Az összes, új Levenhuk MED termék:

A Levenhuk MED 900 és a Levenhuk MED 1000 sorozat nemcsak mikroszkópokat tartalmaz, hanem további tartozékokat is: sötét látómezős kondenzorokat, szemlencséket, objektívlencséket, egyszerű polarizációs készülékeket, szabványos kontrasztkészüléket és egy LCD-kijelzős digitális kamerát.

Az összes Levenhuk MED tartozék:

A mikroszkóp képességeinek fokozására használja a tartozékokat.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.