hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 42 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Ismerje meg új különleges ajánlatainkat a Levenhuk online áruházában

07.11.2018

Kedves Vásárlónk!

Nagy izgalommal mutatjuk be Önnek új különleges ajánlatainkat. Tudja meg, hogyan juthat hozzá egy, a világűrről szóló nagyszerű ismeretterjesztő könyvhöz vagy egy kompakt kétszemes távcsőhöz teljesen ingyen!

A különleges ajánlataink első szereplője a „Világűr. A nem üres üresség” című ismeretterjesztő könyv, amit ingyen megkap, ha megvásárolja bármelyik Levenhuk Skyline teleszkópot. Ez az oktató és színes ismeretterjesztő könyv érdekes tényeket ismertet a naprendszer bolygóiról, a csillagokról és az égi objektumokról. Tudjon meg többet a világűrről és élvezze megfigyeléseit a Levenhuk Skyline, Levenhuk Skyline PRO, Skyline Travel vagy Skyline Travel Sun teleszkópjaival.

A Levenhuk Atom 10x25 kétszemes távcsövet ingyen megkapja bármely Levenhuk SkyMatic teleszkóp vásárlása esetében. A Levenhuk Atom 10x25 egy kompakt és könnyű kétszemes távcső. A textúrázott gumi borítás biztonságos fogást biztosít, a 10-szeres nagyítás pedig lehetővé teszi igen távoli objektumok részletes megfigyelését is. Ez a távcső csodás ajándék minden turistának, utazónak vagy kiránduláskedvelőnek.

A Levenhuk Atom 10x25 távcsövet ingyen megkapja akkor is, ha megvásárolja bármelyik Levenhuk Karma PLUS, Levenhuk Karma PRO, Levenhuk Sherman PLUS és Levenhuk Sherman PRO kétszemes távcsövet. Hasznos több távcsövet tartani arra az esetre, ha hirtelen társasága lenne a megfigyelésekhez vagy, ha sétálni menne, és nem szeretne nehéz kétszemes távcsövet cipelni magával. A Levenhuk Atom 10x25 segítségére lehetnek ebben és nem igényelnek sok helyet, ugyanakkor tiszta és világos képeket alkotnak.

Élvezze a Levenhuk termékek vásárlását. Tekintse meg további különleges ajánlatainkat itt.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.