hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Az új Levenhuk LabZZ SP10 csillag-planetárium elérhető az online áruházunkban

10.01.2019

Bemutatunk egy új terméket: Levenhuk LabZZ SP10 csillag-planetárium. A kompakt készülék lehetővé teszi a tiszta csillagos égbolt megfigyelését bármilyen időjárási körülmények között és bármikor a nap folyamán.

A modell lehetővé teszi mintegy 10 000 csillag kivetített képének megjelenítését bármilyen sima fehér felületen, például a falon a mennyezeten. A készlet 2 diát tartalmaz. Egy dia mutatja az éjszakai égboltot pontokként megjelenített csillagokkal, egy másik mutatja a csillagképek megkülönböztető fényes körvonalait.

A csillag-planetárium egy szokatlan oktatási eszköz és egy hangulatos éjszakai lámpa gyermekek számára. Segít a felnőtteknek is lazítani egy hosszú nap után. A hasznos automatikus kikapcsolási opciónak köszönhetően nem kell aggódnia azon, hogy kikapcsolja a készüléket vagy hogy ne merítse le az akkumulátort.

Ebben a részben megtalálhatja az összes Levenhuk LabZZ terméket.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.