hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Az új Levenhuk LabZZ előkészített tárgylemez-készletek már kaphatók

21.03.2019

Nagy örömmel mutatjuk be az új Levenhuk LabZZ előkészített tárgylemez-készleteket. A sorozat gyerekek, kamaszok számára készült termékeket tartalmaz, köztük erős és megbízható optikai műszereket és tartozékokat is

A Levenhuk LabZZ CP24 Élőlények és növények – előkészített tárgylemez-készlet 24 gondosan előkészített átlátszó mintát tartalmaz áteső fényben történő megfigyelésre. A nagy készletben 6 tárgylemez van, mindegyik 4 mintát tartalmaz. Alkalmazható állattan, rovartan, és növénytan órákon.

A Levenhuk LabZZ C12 Élőlények – előkészített tárgylemez-készlet 12 mintát tartalmaz. 4-es csoportokban 3 tárgylemezen helyezkednek el. Az átlátszó minták között rovarok, vízibolhák és ráktojások vannak. A Levenhuk LabZZ P12 Növények – előkészített tárgylemez-készletben van fikuszlevél, amerikaimogyoró szár, liliom virágpor és sok más.

Az előre elkészített tárgylemez készleteket ebben a részben találja meg.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.