hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 42 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Új, csodás termékek – Levenhuk Blaze PLUS figyelőtávcsövek

30.11.2018

Boldogan mutatjuk be új termékeinket – a lenyűgöző Levenhuk Blaze PLUS figyelőtávcsöveket. Akár horgászni, vadászni, madárlesre megy vagy városi környezetet szeretne megfigyelni, akkor fontolja meg az egyik Levenhuk Blaze PLUS figyelőtávcső használatát.

A figyelőtávcsövek egyik fő sajátosságát adják a közelítésre és távolításra alkalmas objektívlencsék, amik lehetővé teszik a nagyítási fokozat széles tartományban történő, finom állítását. Ezzel különösen kényelmessé teszik a távoli objektumok megfigyelését. A kiváló fénygyűjtő-képességgel végezhet megfigyeléseket rossz megvilágítás mellett: pirkadatkor, alkonyatkor vagy felhős napokon. A Levenhuk Blaze PLUS figyelőtávcsövek a nitrogéntöltetű háznak köszönhetően ellenállnak a rossz időjárási körülményeknek, mivel az megakadályozza a lencsék bepárásodását, amik így éles körvonalú, világos képeket alkotnak. Az optikai eszközökhöz tartozik egy asztali, fémből készült háromlábú állvány.

Tudjon meg többet új termékeinkről és válassza ki kedvenc Levenhuk Blaze PLUS figyelőtávcsövét itt!


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.