hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Már elérhetőek az új, nagyteljesítményű Levenhuk Blaze PRO figyelőtávcsövek

30.11.2018

Boldogan mutatjuk be a nagyteljesítményű, nagy rekesznyílású Levenhuk Blaze PRO figyelőtávcsövek új sorozatát. A professzionális használatra szánt, nagyszerű optikai eszközök már elérhetőek Levenhuk online áruházunkban.

A sorozathoz öt modell tartozik, melyek szemlencséje szögben döntött, így az extra kényelmessé teszi azon objektumok megfigyelését, amelyek a látóhatár körül helyezkednek el. A sorozat „fiatalabb” modelljei, a Levenhuk Blaze 50 PRO és a Levenhuk Blaze 60 PRO rendkívül nagyteljesítményű figyelőtávcsövek, míg az „idősebb” modellek, a Levenhuk Blaze 70 PRO, Levenhuk Blaze 80 PRO és a Levenhuk Blaze 100 PRO nagy rekesznyílásukkal tűnnek ki. Minden modell egy levehető, fém szemlencsével és közelítésre és távolításra alkalmas objektívlencsékkel rendelkezik, amiknek köszönhetően a nagyítási fokozat finoman állítható. A vidéki kirándulások szerelmesei, a természetkedvelők, vadászok és a minket körülvevő világ felfedezői imádni fogják ezeket a figyelőtávcsöveket, amik kiváló, BK-7 típusú üvegből készült optikai elemekkel és nitrogéntöltetű házakkal rendelkeznek, így ellenállnak a hirtelen hőmérséklet-ingadozásoknak is.

Javasoljuk, hogy szerelje a Levenhuk Blaze PRO figyelőtávcsöveket egy háromlábú állványra, így a kép nem fog remegni erős nagyítással végzett megfigyelések esetén sem. Az optikai eszközökhöz tartozik egy asztali, fémből készült háromlábú állvány.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.