hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Levenhuk Skyline teleszkópok – friss információk

12.12.2018

Izgatottan mutatjuk be új termékeinket amatőr csillagászati megfigyelésekhez – a Levenhuk Skyline teleszkópokat. Élvezze a Hold, a csillagok, a Naprendszer bolygóinak és még sok égitest megfigyelését. A termékcsaládhoz tartozó teleszkópok egyszerűen működtethetőek. Minden teleszkóphoz bőséges tartozékkészlet is jár, amellyel azonnal indulhat a megfigyelés.

A Levenhuk Skyline BASE teleszkópok kezdő és amatőr csillagászok számára készültek. Egyszerűen működtethető Alt-azimut állvány jár hozzájuk. Még a tapasztalatlan megfigyelőknek sem lesz nehéz összeszerelni és üzembe helyezni a kézi működtetésű Levenhuk Skyline BASE teleszkópokat. A teleszkóppal tiszta és fényes képeket láthat. A teleszkópot használhatja csillagászati és földi megfigyelésekhez is.

A Levenhuk Skyline PLUS termékcsalád a Skyline BASE termékcsalád folytatása. Kezdő és tapasztalt űrmegfigyelők is élvezik majd a munkát ezzel a teleszkóppal. Az égitestek csillagos égen történő nyomon követéséhez egy ekvatoriális állvánnyal rendelkeznek. A termékcsaládban található teleszkópok ezen kívül kiválóak asztrofotózáshoz is, amennyiben rendelkezik speciális digitális kamerával. A termékcsaládban olyan refraktorok és newtoni reflektorok kaptak helyet, amelyek tökéletesen alkalmasak a Naprendszer bolygóinak, a távoli csillagködöknek és galaxisoknak, valamint a Hold megfigyelésére.

Tekintse meg az új Levenhuk Skyline BASE és Skyline PLUS teleszkópokat a Levenhuk online áruházában.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.