hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 42 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Folyamatosan gyarapszik az európai Levenhuk forgalmazók száma

11.12.2018

Kedves Ügyfeleink!

Örömmel jelentjük be, hogy viszonteladóink száma bővült! Üdvözöljük új viszonteladóinkat a hónapban magyarországi csapatunkban! Hála viszonteladóinknak, vásárlóink még kényelmesebben juthatnak hozzá Levenhuk-termékeinkhez.

Viszonteladónk, az innobotix.hu fogyasztói elektronikai cikkeket, háztartási készülékeket, szoftvereket, fotó- és videófelszereléseket és még sok más terméket kínál. Online áruházukban széles termékválaszték érhető el.

Új Levenhuk viszonteladónk, az audaxshop.hu online áruház eszközök, eszközkészletek, órák, kültéren használható tárgyak kiskereskedelmével és még sok mással foglalkozik. Áruházuk a „minőség szinonimája”.

A www.magicomp.hu online áruház kifejezetten széles termékskálát hozott létre, beleértve a számítógépes hardvereket, nyomtatókat, optikai elemeket, fogyasztási cikkeket és sok mást.

Még egy új viszonteladónk, az ipon.hu széles választékkal rendelkezik számítógépek és számítógépes alkatrészek, televíziók, laptopok, sporttermékek, aprócikkek és sok más területen.

A közös együttműködés révén a csodálatos Levenhuk optikai készülékek megvásárlását még praktikusabb és megfizethetőbb élménnyé varázsoljuk! A forgalmazók teljes listája itt található.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.