hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A Levenhuk vállalata 2019-ben is üdvözli Önt hivatalos weboldalán!

09.01.2019

Kedves Vásárlónk!

Örömmel üdvözöljük Önt a Levenhuk vállalatának hivatalos weboldalán! Eseményekkel és izgalmakkal teli 2019-nek nézünk elébe. Vállalatunk a továbbiakban is gyártani fogja az idők során megbízhatónak bizonyult teleszkópjait, mikroszkópjait, kétszemes távcsöveit, optikai tartozékait és egyéb optikai eszközeit. Folyamatosan tervezünk újabb termékcsoportokat és bővítjük modellválasztékunkat.

A legújabb termékeinket ajánljuk a tudomány és a kreatív munka iránt érdeklődő gyermekek és felnőttek számára. Optikai eszközeink segítségével felfedezheti a világűr és a mikrovilág rejltelmeit.

Köszönjük, hogy a Levenhuk márkáját választotta! Kövesse legfrissebb híreinket, legyen naprakész különleges ajánlataink segítségével!


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.