hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Új Levenhuk Vegas ED kétszemes távcsövek: első osztályú optikai elemek, hogy minden időben gondtalan legyen a megfigyelés

20.02.2019

A Levenhuk Vállalat piacra dobta az igényes felhasználóknak készült, Levenhuk Vegas ED kétszemes távcsövek új sorozatát. Ez a sorozat a Levenhuk Vegas sorozat folytatása, csak még jobb optikai kialakítással.

A Levenhuk Vegas ED sorozat kétszemes távcsövekből áll. A távcsövek különösen alacsony fényszórású optikai elemekkel vannak felszerelve, melyek minimálisra csökkentik az optikai és színtorzítást, és segítségükkel a megfigyelések során éles, részletes képet kaphat a teljes látómezőben. Az optikai elemek nem torzítják a perspektívákat és az objektumok kontúrjait, így a sorozat részét képező bármelyik kétszemes távcsövet jól használhatja a lőgyakorlatok vagy a vadászatok során. A 23 mm átmérőjű, négyrészes szemlencsék adják az optikai kialakítás alapját.

Az optikai szerkezetüket is továbbfejlesztettük, csakúgy, mint a kétszemes távcsövek formatervezését: az új modellek stílusos, sötétbarna vázat kaptak, rézszínű berakásokkal. A gyönyörű ajándékdoboz is hozzájárul a stílusos kivitelezéshez.

Az összes Levenhuk Vegas ED kétszemes távcső, valamint az elődeik is kompakt tetőélprizmával rendelkeznek, illetve teljesen és több rétegben bevonatolt lencsékkel vannak felszerelve. A vízálló, nitrogénnel töltött váz megvédi az optikai elemeket a zord időjárástól, míg az ütésálló kialakítás ellenáll a körülményes megfigyelések során felbukkanó viszontagságoknak. A sorozat részét képező összes kétszemes távcső akár háromlábú állványra is illeszthető.

A sorozatot három modell alkotja:

Az összes Levenhuk kétszemes távcső itt található.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
 Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.