hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Új és frissített különleges ajánlatok a Levenhuk webáruházában

28.12.2018

Kedves látogatók és vásárlók!

Örömmel indítjuk el új különleges ajánlatainkat az Ön számára! Összes különleges ajánlatunkat ebben a részben találja.

Levenhuk Rainbow 50L PLUS színes mikroszkópok speciális ajánlat

Minden Levenhuk Rainbow 50L PLUS sorozatú mikroszkóp vásárlása esetén ingyen adjuk az „Láthatatlan világ” című ismeretterjesztő könyvet. Ez a színes oktatókönyv nagyszerű kiegészítés egy kiváló optikával ellátott, nagy fényerejű mikroszkóp mellé. A kezdő felfedező sok érdekes tényt tudhat meg a mikroszkopikus világról, és gyönyörködhet az illusztrációkban.

Speciális ajánlat Levenhuk Skyline Travel teleszkópokhoz

Bármilyen Levenhuk Skyline Travel sorozatú teleszkóp vásárlása esetén INGYEN adjuk a „Világűr. A nem üres üresség” című oktatókönyvünket! Ez az ismeretterjesztő könyv tökéletes kiegészítő ezekhez a kiváló teleszkópokhoz, és hasznos segédeszköz a kezdő felfedezők számára. A Naprendszer bolygóiról, számos égitestről tartalmaz információkat, világűr-megfigyelési javaslatokat és további érdekességeket kínál.

Különleges ajánlat a Levenhuk Sherman PLUS és PRO kétszemes távcsövekhez

Bármilyen Levenhuk Sherman PLUS vagy Levenhuk Sherman PRO sorozatú kétszemes távcső vásárlása esetén ingyen adunk egy Levenhuk Star Sky Z20 esernyőt. Egy tökéletesen megbízható, vízálló kétszemes távcsőpár mellé egy világűrmintás esernyőt adunk ajándékba. Ez az esernyő borús napokon is feldobja a hangulatát!

Speciális ajánlat Levenhuk Skymatic teleszkópokhoz

Levenhuk Atom 10x25 kétszemes távcsövet adunk INGYEN, bármilyen Levenhuk SkyMatic teleszkópok vásárlása esetén. Ne hagyja ki a lehetőséget, és próbálja ki ezt a kompakt optikai eszközt. Bármelyik turista, utazó vagy kiránduláskedvelő élvezettel használhatja megfigyeléseihez ezt a kétszemes távcsövet.

Levenhuk Nelson színes és egyszemes távcsövekre vonatkozó akció

Egy nélkülözhetetlen Levenhuk FS10 úszó távcső- és fényképezőgép-pántot adunk INGYEN bármilyen Levenhuk Nelson egy- vagy kétszemes távcső mellé. Ez az új kiegészítő nem engedi a távcsövet vagy fényképezőgépet elsüllyedni, és lehetővé teszi az optikai eszköz vállon történő viselését.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.