hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

2 tétel (358 980 Ft Áfával)
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Levenhuk TA10 adapter – megjelent egy kiegészítő, amelynek a segítségével kétszemes távcsövek háromlábú állványra rögzíthetők

22.02.2019

A Levenhuk TA10 adapter már kapható az online áruházunkban! Ezt a kiegészítőt kétszemes távcsövek háromlábú állványra történő rögzítésére terveztük. Ez az adapter fémből készül és akár 5 kg-os terhelést is elbír.

A Levenhuk TA10 adapter kiváló választás olyan helyzetekhez, amikor Önnek magas (12-szeresnél magasabb) nagyítási fokkal kell megfigyeléseket végeznie. Ilyen nagyítási foknál szinte lehetetlen háromlábú állvány nélkül megfigyelést végezni, hiszen a kétszemes távcsövekben látható kép a kezek természetes remegése miatt rázkódik. Az adapter alkalmas a huzamos idejű, egy helyben végzendő megfigyelésekhez.

Ebben a részben megtalálhatja a kétszemes távcsövekhez való összes kiegészítőt.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.