hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Ne szalassza el új, különleges ajánlatainkat a Levenhuk online áruházában!

04.02.2019

Kedves Vásárlónk!

Örömmel indítjuk el új különleges ajánlatainkat az Ön számára! Összes különleges ajánlatunkat ebben a részben találja.

Különleges ajánlat a Levenhuk Sherman PLUS és PRO kétszemes távcsövekhez

Ingyen Levenhuk Atom 10x25 kétszemes távcsövet adunk minden a Levenhuk Sherman PLUS, valamint a Levenhuk Sherman PRO termékcsaládba tartozó kétszemes távcső vásárlása esetén. Igazán praktikus, ha két kétszemes távcsővel is rendelkezik. A kompakt és könnyű 10x25 kétszemes távcsövet a parkban tett spontán sétákra is magával viheti, nem jelent majd terhet az Ön számára. A Sherman PLUS és PRO kétszemes távcsövek utazóknak, a vadonélet szerelmeseinek és aktív életmódot folytató emberek készültek.

Különleges ajánlat a Levenhuk LabZZ SP10 csillag-planetáriumhoz

Levenhuk LabZZ SP10 csillag-planetárium vásárlása esetén ingyen adunk egy Levenhuk LabZZ F3 zseblámpát. A Levenhuk LabZZ F3 zseblámpa segít a gyermekeknek a sötét szobák vagy a rejtélyes romok felfedezésében, vagy kültéren a sötétben való tájékozódásban. Ezzel az eszközzel megvilágíthatja az utat és megtalálhatja a helyes irányt a sötétben. Két nagyszerű gyermekek számára készült termék egy áráért!


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.