hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Folyamatosan gyarapszik az európai Levenhuk forgalmazók száma

19.02.2019

Kedves Vásárlónk!

Örömmel jelentjük be, hogy a Levenhuk viszonteladói listája ismét bővült! Bemutatjuk e havi új magyarországi viszonteladónkat, a brandlove.eu-t.

A brandlove.eu online áruház különféle termékeket kínál: többek között ruhákat, konyhafelszerelést, sportoláshoz és pihenéshez használható árucikkeket, elektronikai cikkeket és még sok mást. A Brandlove olyan nemzetközi márkákat tömörít össze, amelyek szebbé varázsolják az otthoni és az irodai életet. A vásárlók garantált minőségű és hosszú élettartamú árucikkekhez jutnak hozzá. A Brandlove szerződéses márkatulajdonosaitól származó, nemzetközi viszonteladói tanúsítvánnyal és eredetiségigazolással rendelkező eredeti, világhírű termékeket kínál. Budapesten raktárhelyiséggel is rendelkeznek, ahol a vásárlók saját szemükkel is megtekinthetik a termékeket. Az általuk biztosított értékesítés utáni szolgáltatások kényelmes vásárlást tesznek lehetővé.

Az új Levenhuk optikai eszközök már elérhetőek online áruházunkban. A Levenhuk izgatottan várja, hogy új viszonteladókat üdvözölhessen a különböző országokban! Ez azt jelenti, hogy minőségi termékeinkhez vásárlóink egyre kedvezőbb áron juthatnak hozzá.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.