hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A Levenhuk fiókirodáinak hálózata tovább bővül!

26.02.2019

Kedves Vásárlónk!

Csodás híreket szeretnénk megosztani Önökkel: nemrégiben Levenhuk irodát nyitottunk Észak-Európában. Új fiókirodánk Hämeenlinna városában, Dél-Finnországban található (Kaurialankatu 21, Hämeenlinna, Finnnország). Egy helyi raktárhelyiség is található itt, amely árucikkekkel látja el az ország többi részét. Olyan Levenhuk optikai elemek, mint a teleszkópok, mikroszkópok, kétszemes távcsövek és figyelőtávcsövek már Finnországban is elérhetők gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Szüntelenül keményen dolgozunk azon, hogy új forgalmazókkal építsünk ki kapcsolatot és a világ minden részén nyithassunk új irodákat, így lehetővé téve vásárlóink számára, hogy termékeink minél szélesebb körben elérhetőek legyenek. A Levenhuk 2012-ben kezdett nemzetközi szinten terjeszkedni. 7 évvel később már 19 fiókirodával büszkélkedhetett. Munkánknak köszönhetően ebben a hónapban újabb európai irodával gazdagodik világszintű fiókiroda-hálózatunk. Levenhuk irodák találhatók az Egyesült Államokban, Kanadában, Csehországban, Lengyelországban, Spanyolországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, Izlandon, a balti államokban, Ukrajnában, Magyarországon, Bulgáriában, Törökországban, Fehéroroszországban, Romániában, Oroszországban és most már Finnországban is. Találja meg az Ön számára legkényelmesebb vásárlási lehetőséget gyorsan bővülő fiókiroda-hálózatunk segítségével a Levenhuk optikai elemek vásárlásához!


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.