hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Új, különleges ajánlatot tettünk közzé a Levenhuk online áruházában

11.03.2019

Kedves Vásárlónk!

Örömmel jelentjük be Önnek a Levenhuk online áruház új, különleges ajánlatát! Az ajánlat a „Láthatatlan világ” című, a mikrokozmoszt bemutató ismeretterjesztő könyv, amit Ön ingyen megkaphat, amennyiben a Levenhuk Rainbow 50L vagy a Rainbow 50L PLUS típusú mikroszkópot megvásárolja.

A Levenhuk Rainbow 50L és a Rainbow 50L PLUS típusú mikroszkópok erős optikai eszközökkel van felszerelve, amelyek mellé rengeteg további tartozékot adunk. A mikroszkópokat úgy terveztük, hogy iskolai vagy egyetemi laboratóriumokban, vagy akár otthon, hobbi céllal is felhasználhatók legyenek. A mikroszkópok nagyítási ereje jelentős, optikai elemeiken többszörös bevonat található. Az általuk létrehozott kép éles és kontrasztos. Ezek az optikai eszközök arra fogják sarkallni Önt, hogy apró élőlények mintáinak, például a szemesostorosnak vagy egy méh szárnyának, vagy egyéb apró átlátszó vagy félig átlátszó objektumnak a megfigyelésével felfedezze a mikrovilágot.

További izgalmas különleges ajánlatok ezen az oldalon találhatók.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.